sesalec brez vrečke

SESALNIK ZA PRAH RAINBOW – VRHUNSKI VODNI SESALEC, ČISTILEC IN VLAŽILEC ZRAKA

Rainbow sesalnik za prah je mnogo več kot običajni sesalec za prah, pepel in več kot navadni parni sesalec. Z uporabo vode in patentiranega separatorja ter HEPA filtra namreč globinsko očisti vaš dom, hkrati pa ustvari bolj zdrav življenjski prostor, saj deluje tudi kot čistilec in vlažilec zraka. S pomočjo zračnega vrtinca vodni sesalnik za prah ujame umazanijo v zbiralnik z vodo, HEPA nevtralizator pa poskrbi, da se v posodo ujamejo tudi mikroskopsko majhni delci, kar je še posebej dobra novica za alergike in astmatike. Po končanem delu vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo.

Klasični sesalnik za prah posesa večje delce, medtem ko majhni ostanejo na svojem mestu. Poleg tega prahu ne posesajo, temveč ga le razpihajo, zato se ta vrača v prostor. To pa ima lahko negativne posledice tako za naše počutje kot za naše zdravje. Slab zrak in umazanija sta namreč lahko povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal.

Vodni sesalci za prah sesajo brez vrečke

Pri običajnih sesalcih moramo po sesanju očistiti še sesalec za prah ter zamenjati vrečko in filter. Ker vodni sesalci za prah Rainbow sesajo brez vrečke, to nadležno in zamudno opravilo odpade. Seveda odpade tudi nakup nadomestnih vrečk, kar prinaša prihranek za uporabnika. Sesalci za prah brez vrečke pa imajo še eno prednost: v zbirni posodi se jasno vidi, koliko prahu in nečistoče se je nabralo, zato jo boste vedno pravočasno izpraznili. Tako ne bo prišlo do izgube sesalne moči.

Sesalnik za prah bo poskrbel za globinsko čiščenje doma

Široka izbira Rainbow čistilnih nastavkov in dodatkov zagotavlja vsestranskost čiščenja celotnega doma, tudi grobih površin. S sesalci za prah brez vrečke lahko globinsko očistimo sedežne garniture, oblazinjeno pohištvo, vse vrste talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in plastičnih talnih oblog, pa tudi preproge oz. tepihe. S pomočjo različnih nastavkov boste lahko očistili in osvežili posteljne vložke, odeje in vzglavnike. Rainbow sesalnik za prah pa bo zlahka posesal tudi dlake mačkov in psov. 

Rainbow sesalniki brez vrečke omogočajo tako vsestransko uporabo, da kakšne druge naprave za čiščenje svojega doma sploh ne boste več potrebovali. Zato nikar ne odlašajte in se še danes odločite za nakup vodnega sesalca. Rainbow sesalnik za prah je najboljša izbira za vaš dom.

Vabljeni!