Sesalnik brez vrečke - zmogljivejši od ostalih sesalcev za prah

Robotski sesalnik brez vrečke poskrbi, da bo bodo vse nečistoči kot bi mignil izginile. Parni sesalci so prijaznejši okolju ter primerni za vse astmatike in alergike, brez vrečke za prah pa bo globinsko čiščenje hitro in enostavno. Sesalci z vodnim filtrom ujamejo vso umazanijo ter neprijetne vonjave v vaše stanovanje pa vračajo svež, prečiščen zrak. Naši vodni sesalniki so izjemno lahki za upravljanje ter enostavni za vzdrževanje. Poleg prodaje vrhunskih sesalnikov brez vrečke vam zagotavljamo tudi hiter servis za vse modele ter nakup originalnih nadomestnih delov.


Robotski sesalnik brez vrečke vam zagotavljajo vrhunsko čiščenje

Parni sesalci za prah počistijo vsa težko dosegljiva mesta ter v celoti ujamejo vse delce umazanije. Zlahka jih boste vodili in upravljali, gumirano podvozje vsakega vodnega sesalca pa preprečuje nastanek prask ali odrgnin. Rainbow robotski sesalnik brez vrečke s pomočjo filtracije ujame ves prah v stanovanju ter vam zagotovi brezhibno globinsko čiščenje tako parketa, linoleja in sten, kot tudi oblazinjenega pohištva, različnih preprog in zaves. Z uporabo primernih nastavkov za vaš sesalec brez vrečke si boste tako zagotovili enostavno a najoptimalnejšo opcijo čiščenja vašega stanovanja.


Visokokakovostni parni sesalci Rainbow

Če ima kateri izmed družinskih članov astmo ali resne težave z alergijami, potem so vodni sesalniki brez vrečke za vas prava izbira! Okolju prijazni parni sesalci vam s pomočjo čistilnega filtra omogočijo temeljito globinsko čiščenje vašega stanovanja. S kvalitetnim čistilnim sistemom boste očistili umazanijo in prah z vseh površin, poleg tega pa boste poskrbeli za prečiščen zrak brez alergenov in drugih motečih delcev. Za optimalno funkcionalnost vašega robotskega sesalnika vam nudimo tudi številne dodatne nastavke, s katerimi boste poskrbeli za resnično čistočo vašega doma. S pomočjo upogljivih, ozkih nastavkov za vodni sesalnik boste dosegli še tako težko dostopne skrite kote, vse od radiatorjev do žaluzij. Nikar ne oklevajte ter si zagotovite svoj Rainbow sesalnik brez vrečke že danes!

 

Parni sesalnik brez vrečke