Sesalnik za prah Rainbow – naravna rešitev za čist in svež dom

 

Sesalnik za prah RainbowIdealen sesalnik za prah mora biti priročen, učinkovit, vzdržljiv in varčen, najpomembneje pa je, da zadrži ves prah, ki ga posesa. Slab zrak in umazanija v prostoru pogosto vplivata na vaše počutje, lahko pa sta tudi povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal.
Rainbow je odličen sesalnik za prah, ki vaš dom očisti na najbolj naraven način. Z uporabo vode in patentiranega separatorja vaš dom globinsko očisti, hkrati pa ustvarja bolj zdrav življenjski prostor. S hitrostjo 24000 obratov na minuto praktično v celoti zajame umazanijo in bakterije v vašem domu, v prostor pa vrača čist in svež zrak. Kakovostni vodni filtrirni sistem očisti vso vidno umazanijo, za očem nevidne majhne delce pa poskrbi še HEPA nevtralizator. Ta dvostopenjska filtracija poskrbi, da je vaš dom resnično stoodstotno čist.
Rainbow robotski sesalec, ki je zaradi svojega kakovostnega in lahkega mehanizma podvozja enostavno vodljiv, izpolnjuje tri pomembne kriterije: odstranjuje umazanijo, globinsko očisti dom, obenem pa deluje še kot čistilec in vlažilec zraka, saj zrak očisti, navlaži in odišavi.

 

Parni sesalec Rainbow – sesalnik za prah, ki mu ni para

 

Vodni sesalec Rainbow predstavlja vrhunec tehnologije čiščenja in je med različnimi sesalci za prah v samem vrhu. Primeren je za čiščenje sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva, vseh vrst talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in plastičnih talnih oblog, prav tako pa lahko z njim posesate preproge. S pomočjo različnih nastavkov lahko očistite tudi posteljne vložke, odeje in vzglavnike, s katerih odstranite drobce nesnage in pršice, in jih tako osvežite. Parni sesalec Rainbow pa z lahkoto posesa tudi dlake mačkov in psov.

 

Vlažilnik zraka RainMate z izbranimi dišavami

 

RainMate je čistilec in vlažilec zraka, ki uporablja čisto, svežo vodo za nežno odišavljanje zraka, ki kroži skozi vaše domače okolje. Kolekcija desetih izbranih dišav bo v vaš dom prinesla osvežujoč vonj narave. RainMate IL se od vlažilca zraka RainMate razlikuje po tem, da ima dodane trajnostne LED lučke, ki osvetljujejo posodo z vodo, in tako deluje tudi kot odlična nočna lučka.


Se še vedno sprašujete, ali izbrati robotski sesalec ali Rainbow sesalnik za prah? Oglejte si izdelke na naši strani in se prepričajte o številnih prednostih, ki jih prinaša parni sesalec Rainbow.