Sesalec brez vrečke Rainbow

Prednosti vodnega filtra pred vrečkami

Sesalci za prah brez vrečkeVrečke so bile včasih nujen sestavni del vsakega sesalca za prah. Verjetno se še vsakdo spominja, kako neprijetno je bilo odstranjevati in prazniti te vrečke, polne alergenov, prahu, pršic, umazanije, dlak, las, cvetnega prahu in ostale umazanije, ki se je velikokrat nahajala tudi zunaj vrečke, ob praznjenju pa je velik del prahu ušel nazaj v prostor. Poleg tega je bilo tovrstne vrečke praktično nemogoče popolnoma očistiti, zato smo jih morali vsakič vreči proč. Za neobčutljive ljudi je bilo menjavanje vrečke sesalca za prah samo neprijetno opravilo, za alergike in astmatike pa marsikdaj prava nočna mora.

 

Robotski sesalci za prah brez vrečke Rainbow z dvojnim filtrom

Na srečo je tehnologija na tem področju bistveno napredovala, zato vam danes lahko ponudimo vrhunske sesalce za prah brez vrečke, pri katerih se umazanija in vsi leteči delci ujamejo v vodni filter. Globinski sesalnik Rainbow se poleg tega ponaša še z enim filtrom, to je HEPA zračni filter, ki ima sposobnost filtriranja mikro delcev v zraku. Ker je sesalec brez vrečke Rainbow hkrati tudi parni sesalec, boste lahko poleg sesanja v stanovanju istočasno opravili tudi temeljito dezinfekcijo prostora. Z nakupom sesalca brez vrečke boste privarčevali, saj vam ne bo potrebno kupovati novih vrečk, hkrati pa boste manj obremenjevali okolje. Količina prahu v vodnem filtru je dobro vidna skozi prozorni del sesalca za prah Rainbow, zato ne bo prihajalo do prenapolnjenosti vrečke in posledične izgube sesalne moči.

 

Optimalna funkcionalnost globinskega sesalca za prah Rainbow

Sesalcu brez vrečke Rainbow so priloženi številni raznoliki nastavki, s katerimi boste dosegli še tako nedostopne kotičke v vašem stanovanju, kot so radiatorji, žaluzije, zgornji deli omar, itd. Globinski sesalnik brez vrečke je mogoče vrteti v vse smeri, hkrati pa je dovolj lahek, da ga enostavno prenesemo tudi po stopnicah. Njegovi robovi so prevlečeni z gumo, ki obvaruje pohištvo v primeru trka med sesanjem. Krtača ima vgrajeno LED osvetlitev, ki osvetli prašne delce že pri dnevni svetlobi, nepogrešljiva pa je med sesanjem pod kavči in posteljami.