Čiščenje preprog

SESALEC ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE VAŠEGA DOMA

Rainbow sesalec za globinsko čiščenje se uvršča v sam vrh med napravami za čiščenje doma. Za razliko od običajnih sesalcev za prah, ki posesajo le večje delce, Rainbow sesalec za globinsko čiščenje ujame tako mikro kot makro delce nesnage. Klasični sesalci prahu ne posesajo v celoti, pač pa ga mnogo tudi razpihajo, zato se umazan zrak vrača nazaj v prostor. Rainbow vodni sesalec pa s hitrostjo 24000 obratov na minuto zajame vso umazanijo, bakterije in neprijeten zrak in jih izloči v posodo z vodo, v prostor pa vrača čist in svež zrak. Kakovosten vodni filtrirni sistem očisti vso vidno umazanijo, za očem nevidne majhne delce, npr. za pršice, pa poskrbi še HEPA filter.

Pri običajnih sesalcih moramo po sesanju očistiti še sesalec ter zamenjati vrečko in filter. To zamudno opravilo pri vodnih sesalcih Rainbow odpade, saj ti sesajo brez vrečke. 

Sesalec za globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, tepihov in preprog

Običajni sesalniki za prah navadno odstranijo vrhnjo plast nesnage in prahu, v globino pa ne sežejo. Nekateri vodni sesalci pri tem celo zmočijo pohištvo ali poškodujejo blago. A ne sesalnik Rainbow. Ta sesalec za prah je primeren tako za globinsko čiščenje sedežne garniture kot drugega oblazinjenega pohištva. Čiščenje oblazinjenega pohištva je kakovostno, predvsem pa ne pušča sledi.

Vodni sesalnik lahko uporabimo tudi vse vrste talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in plastičnih talnih oblog, primeren pa je tudi za čiščenje tepihov in preprog. Vaše preproge bodo globinsko očiščene z AquaMate nastavkom, ki vsebuje posebno formulo za čiščenje tepihov in preprog. S pomočjo različnih nastavkov boste lahko očistili in osvežili tudi posteljne vložke, odeje in vzglavnike. Rainbow sesalec za globinsko čiščenje bo hkrati navdušil lastnike domačih ljubljenčkov, saj zlahka posesa dlake mačkov in psov.

Rainbow vodni sesalec za prah tudi vlažilec in čistilec zraka

Rainbow ni le sesalec za globinsko čiščenje sedežne garniture, oblazinjenega pohištva, tepihov in preprog, ampak je tudi izjemni vlažilec in čistilec zraka. Nastavek RainMate uporablja čisto svežo vodo za nežno odišavljanje zraka, v katero lahko dodate eno izmed desetih dišav iz naše kolekcije in tako v vaš dom vnesete osvežujoč vonj narave.

Čiščenje oblazinjenega pohištva, talnih oblog in tepihov še nikoli ni bilo tako enostavno.

Vabljeni!