Globinsko čiščenje

Globinsko čiščenjeGlobinsko čiščenje s sesalcem Rainbow

Včasih je veljalo, da kakovostno globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva, posteljnih vložkov ali odej in vzglavnikov lahko opravi le strokovnjak, ki pa seveda za svoje delo zahteva konkretno plačilo. A k sreči danes lahko mirno zatrdimo, da je sesalec Rainbow naprava, ki kakovostno opravi globinsko čiščenje, obenem pa ga boste imeli vedno pri roki in vam pohištva ali avtomobila ne bo treba nikamor voziti. Alergije na pršice, hišni prah in še marsikaj, lahko alergikom zagrenijo življenje. S sesalnikom Rainbow boste lahko popolnoma odstranili različne alergene in si tako polepšali življenje. Hkrati sesalec deluje kot čistilec zraka, po želji pa boste lahko prostor tudi prijetno odišavili.

 

Delovanje sistema za globinsko čiščenje

Sesalec Rainbow deluje na osnovi separacije in ne filtracije. In če so bile težave, ki jih povzročajo pršice, hišni ali cvetni prah in živalska dlaka, za lastnike hišnih ljubljenčkov doslej večna nadloga,  bodo z uporabo sesalca Rainbow, ki je tudi izjemen sesalec za živalske dlake, končane. Globinsko čiščenje resnično popolnoma odstrani vse delce iz vašega pohištva, obenem pa deluje tudi kot čistilec zraka. To zagotavljata tudi pridobljena certifikata AAFA, AHAM in potrdilo inštituta CRI, ki zagotavljajo, da je sesalec prijazen astmatikom in alergikom ter se je vrhunsko izkazal na vseh področjih čiščenja.

 

Zakaj je potrebno globinsko čiščenje

Prah, pršice in različna nesnaga se zažre globoko v oblazinjeno pohištvo, odeje, vzglavnike in posteljne vložke, zato jih navadni sesalec za prah ne more odstraniti. Edina rešitev je globinsko čiščenje pohištva, ki resnično odstrani vso nesnago (prah, pršice …). Tako pohištvo očistimo in obenem ustvarimo prijazno okolje za tiste, ki jih tarejo alergije. Je tudi vrhunski sesalnik za živalske dlake. Ker je sistem Rainbow tudi čistilec zraka, si z njim zagotovite tudi bolj zdravo bivalno okolje. Globinsko čiščenje pa občasno potrebujejo tudi naši jekleni konjički. Zakaj bi plačevali drage usluge v avtopralnicah, če lahko hitro in enostavno vse opravite sami?