Vodni sesalnik za brezhibno čistočo

Visokokvaliteten Rainbow vodni sesalnik je okolju prijazen sesalec za prah, ki hkrati deluje kot učinkovit čistilec zraka in je zaradi tega idealen za astmatike, alergike ter druge osebe s kroničnimi obolenji. Hitro in enostavno odstrani vsakršno umazanijo tudi iz preprog in podobnih površin ter hkrati omogoča zmanjševanje števila onesnaževalcev zraka. Za vsak sesalnik z vodnim filtrom vam nudimo tudi pestro ponudbo dodatne opreme, vse od podaljšanih cevi do velikih krtač za stene in tla. Svoj vodni sesalnik pa lahko individualizirate tudi z osvežujočimi dišavami luksuzne kolekcije. Oglejte si torej našo pestro ponudbo parnih sesalnikov ter si omogočite brezhibno čist dom!


Okolju prijazen sesalec za prah in globinsko čiščenje

Sesalec z vodnim filtrom je idealen čistilec zraka, ki vselej ujame vso umazanijo ter nezaželene vonjave. Napredni vodni sesalniki izjemno olajšajo življenja alergikov ter na povsem naraven način temeljito očistijo vaš dom. Sesalec za prah vam tako poleg bolj čistega ustvari tudi bolj zdravo življenjsko okolje. S številnimi nastavki si lahko zagotovite učinkovit sesalec za globinsko čiščenje tako preprog, kot tudi oblazinjenega pohištva, rastlin ter drugih majhnih dekorativnih predmetov. Z upogljivimi in podaljšanimi nastavki za vodni sesalnik boste dosegli še tako trdovratna in skrita, težko dosegljiva mesta ter poskrbeli za resnično celovito čistočo vašega doma.


Visokokakovostni vodni sesalnik za večjo čistočo

Posebni vodni filtri našega Rainbow sesalca za globinsko čiščenje ujamejo vso trdovratno umazanijo in neprijetne vonjave, ki se navadnim sesalcem za prah izmuznejo. Sam vodni sesalnik se premika z izjemno lahkotnostjo ter vam omogoča popolno vodljivost. Na koncu električne krtače posameznega robotskega sesalca pa je vgrajena tudi LED lučka, ki vam omogoča osvetlitev temnejših predelov in kotov. Ker je zadovoljstvo naših strank vselej na prvem mestu, vam zagotavljamo tudi optimalen servis ter originalne nadomestitvene dele v primeru morebitnih nezaželenih okvar. Če imate morda dodatna vprašanja pa se le obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali!

 

Vodni sesalnik za prah