Sesalniki

Sesalniki Rainbow za čist in zdrav dom

Sesalniki vseh vrst so od prvih naprav, ki so se pojavile v začetku 20. stoletja, doživeli neverjetno preobrazbo in velik napredek. Če upoštevamo splošen razvoj tehnologije, lahko rečemo, da so tudi sesalniki sledili napredku. Od prvih naprav na bencinski motor do sodobnih aparatov za čiščenje preprog oziroma tepihov, laminata, parketa, zaves in še marsičesa. Kakovosten globinski sesalec kot je Rainbow, je zanesljivo dobrodošel v vsakem domu, saj zagotavlja čisto in zdravo bivalno okolje. Niste prepričani, če so sesalniki Rainbow res tako dobri, kot trdimo? Brez obveznosti se lahko odločite za demonstracijo, na kateri vam bomo dokazali, da naše trditve niso iz trte izvite.

 

SesalnikiSesalniki za popolno čiščenje vseh vrst talnih oblog

Globinski sesalec Rainbow je primeren za sesanje vseh vrst talnih oblog. Uporabite ga lahko za čiščenje preprog in gladkih površin, njegova bistvena lastnost pa je ta, da resnično posesa vso nesnago, ki se znajde na njegovi poti. Sesalniki Rainbow namreč s pomočjo patentiranega separatorja ustvarijo poseben vodni vrtinec, v katerega se ujame tipična gospodinjska nesnaga, obenem pa ima HEPA filtrirni sistem, v katerega se ujamejo še mikroskopski delci. Takšna dvostopenjska separacija pomeni, da sesalniki iz vašega doma odstranijo tako rekoč vso umazanijo in so odlični za tiste, ki se spopadate z astmo in alergijami.

 

Kako delujejo vodni sesalniki Rainbow

Vsak globinski sesalec Rainbow sestavljata že omenjena patentirani separator in HEPA filter. Za čiščenje oziroma zadrževanje umazanije in prahu uporablja vodo. V njej se vsrkan zrak prečisti oziroma prefiltrira, in sicer bistveno bilje, kot to opravijo klasični sesalniki. Pri slednjih se namreč nazaj v prostor vrne večina prahu in bakterij. Obenem so ti sesalniki izjemno praktični, saj ni treba nenehno menjati vrečk, temveč samo odlijete vodo in sesalnik je spet pripravljen za čiščenje preprog, tepihov, laminata, parketa itd. Poleg tega lahko s sesalniki Rainbow zrak v svojem domu ne le očistite, temveč tudi navlažite in prijetno odišavite.