Sesalec za prah – robotski sesalniki s HEPA filtrom najbolj priljubljeni

Sesalec s HEPA filtrom
Sesalec za prah
je eden osnovnih pripomočkov za čiščenje doma. V večini gospodinjstev najdemo klasično izbiro – ležeči sesalec za prah. Naši hrbtenici so nekoliko bolj prijazni pokončni električni sesalniki, ki razbremenijo pritisk v hrbtu. Ročni sesalnik pa je idealna rešitev za sesanje avtomobila in drugih manjših površin, saj omogoča hitro čiščenje smeti in madežev.

Še zmogljivejši od naštetih pa so vodni in parni sesalci, ki imajo konstantno sesalno moč in odstranjujejo tudi različne alergene snovi, ki jih navadni sesalec za prah ne more. Delujejo tako, da zrak speljejo čez vodo, pri čemer se umazanija zadrži v spodnjem delu aparata in se ne vrača v prostor. V zadnjem času so postali zelo priljubljeni tudi robotski sesalniki, ki s ponašajo z inovativno tehnologijo, enostavno uporabo ter s senzorji, ki zaznajo, kdaj se sesalec robot približuje steni ali kakšnemu drugemu predmetu.

Idealen sesalec za prah je priročen, učinkovit, vzdržljiv in varčen, zadržal pa naj bi ves prah, ki ga posesa. Običajni električni sesalniki posesajo le večje delce, majhni pa ostanejo na svojem mestu. Prah razpihujejo, namesto bi ga posesali, zato se umazan zrak vrača v prostor. Slab zrak in umazanija v prostoru zagotovo vplivata na vaše počutje - lahko sta celo povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal. Zato je v primeru občutljivosti na pršice ali katere druge alergene snovi najbolje uporabiti sesalec s HEPA filtrom, ki bo učinkovito odstranil tudi očem nevidne majhne delce.

 

 

Sesalec za prah s HEPA filtrom za vedno čist in svež dom

Rainbow sesalec za prah deluje na vodni osnovi, za razliko od običajnih sesalcev pa nima vrečke. Umazanija, bakterije in neprijeten zrak se izločijo v posodo z vodo, v prostor pa se vrača čist in svež zrak. HEPA nevtralizator poskrbi, da se v vodo ujamejo tudi mikroskopsko majhni delci, npr. pršice. Po končanem delu vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo.

Rainbow sesalec s HEPA filtrom bo poskrbel za čist in svež zrak, saj deluje tudi kot vlažilec in čistilec zraka. Kolekcija desetih izbranih dišav pa bo v vaš dom prinesla osvežujoč vonj narave.

 

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o številnih prednostih, ki jih prinašajo Rainbow vodni in robotski sesalniki s HEPA filtrom. Vabljeni!