Sesalniki za živalske dlake

SESALEC BREZ VREČKE RAINBOW – SESANJE S HEPA FILTROM NA VODNI OSNOVI

Sesalniki za živalske dlake

Rainbow sesalec za prah brez vrečke deluje na vodni osnovi, kar pomeni, da se umazanija, bakterije in neprijeten zrak izločijo v posodo z vodo, v prostor pa se vrača čist in svež zrak. Sesanje s hepa filtrom poskrbi, da se v sesalec ujamejo tudi mikroskopsko majhni delci, npr. pršice. Po končanem delu vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo. Če si po koncu čiščenja zaželite prostor še nekoliko navlažiti in odišaviti, lahko to storite s posebnim nastavkom RainMateSesalec brez vrečke tako postane tudi vlažilec in čistilec zraka.
Običajni sesalci za prah posesajo le večje delce, majhni pa ostanejo na svojem mestu. Prah razpihujejo, namesto bi ga posesali, zato se umazan zrak vrača v prostor. Slab zrak in umazanija v prostoru pa zagotovo vplivata na vaše počutje – lahko sta celo povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal. Zato so v primeru občutljivosti na pršice ali katere druge alergene snovi vodni globinski sesalci, ki omogočajo sesanje s hepa filtrom, najboljša rešitev. Le tako lahko poskrbite za učinkovito odstranjevanje očem nevidnih majhnih delcev.
Da so Rainbow vodni sesalniki z vodnim filtrom in HEPA nevtralizatorjem resnično primerni za alergike in astmatike, dokazuje tudi AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America) certifikat.

Rainbow vodni sesalec brez vrečke predstavlja vrhunec tehnologije čiščenja

Vodni sesalec brez vrečke Rainbow se med napravami za globinsko čiščenje doma uvršča v sam vrh. Globinski sesalci, ki omogočajo sesanje s hepa filtrom, so primerni za čiščenje celotnega doma. Z njimi lahko globinsko očistimo sedežne garniture in drugo oblazinjeno pohištvo, vse vrste talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in plastičnih talnih oblog.
Vodni sesalec brez vrečke je odlična rešitev tudi za preproge in tepihe. S pomočjo nastavka AquaMate, ki vsebuje posebno formulo čiščenja preprog, bodo te globinsko očiščene. Na voljo so tudi nastavki, s katerimi lahko očistite posteljne vložke, odeje in vzglavnike, s katerih odstranite drobce nesnage in pršice ter jih obenem osvežite.
Vodni globinski sesalci so prav tako priljubljeni pri tistih, ki imajo v stanovanju domače živali, saj je vodni sesalnik z vodnim filtrom primeren tudi za živalske dlake.


Še danes preverite, kakšne prednosti vam prinašajo vodni globinski sesalci in sesanje s hepa filtrom. Rainbow vodni sesalec brez vrečke za čist in naravno svež dom. Vabljeni!