Sesalniki za alergike – za pršice poskrbi poseben HEPA filter

 

Globinski sesalniki za alergike Ste vedeli, da klasični sesalci za prah posesajo samo večje delce, majhni pa ostanejo natanko tam, kjer so bili? Takšni sesalci prahu sploh ne posesajo, temveč ga razpihajo.
V podjetju Rainpolc pa vam predstavljamo globinski sesalec Rainbow, ki deluje na vodni osnovi. Z njim bodo vaše talne obloge, pohištvo in preproge vedno čisti. Čist in svež pa bo tudi zrak, saj sesalec hkrati deluje kot vlažilec in čistilec zraka. Za razliko od običajnih sesalcev je Rainbow vodni sesalec brez vrečke, kar pomeni, da se umazanija izloči v posodo z vodo in se ne vrne nazaj v prostor. Sesalec s hitrostjo 24000 obratov na minuto ujame umazanijo, bakterije in neprijeten zrak in jih izloči v posodo z vodo, v prostor pa vrača čist in svež zrak. Umazano vodo po končanem delu samo odlijemo, z njo pa tudi vso umazanijo.
Kakovostni vodni filtrirni sistem očisti vso vidno umazanijo, za očem nevidne majhne delce, npr. za pršice, pa poskrbi še HEPA filter. Da so Rainbow sesalniki resnično primerni za alergike in astmatike, dokazuje tudi AAFA (Asthma and Allergy Foundation of America) certifikat.

 

Rainbow – naravna rešitev za čist in svež dom

 

Široka izbira Rainbow čistilnih nastavkov in dodatkov zagotavlja vsestranskost čiščenja celotnega doma, tudi grobih površin. Zagotovo najpomembnejši je nastavek za globinsko čiščenje RainbowMate, ki odlično odstrani celo dlako hišnih ljubljenčkov. Med najbolj impresivne pa zanesljivo spada AquaMate, nastavek, ki je namenjen pranju preprog. S posebno formulo čiščenja preprogo globinsko očisti.
Združite moč Rainbow čistilnega sistema z Rainbow čistilnimi rešitvami za dom, ki ustvarjajo čudovit videz, vonj in čistočo.

 

Sesalniki za alergike poskrbijo tudi za čist in svež zrak

 

Rainbow pa ni le sesalec za prah ali parni sesalec, ampak je tudi izjemni čistilec zraka. Z nastavkom RainMate boste lahko po koncu čiščenja zrak še navlažili in nadišavili po svojih željah. RainMate je čistilec zraka, ki uporablja čisto, svežo vodo za nežno odišavljanje zraka, ki kroži skozi vaše domače okolje. Rainbow kolekcija desetih dišav bo v vaš dom prinesla osvežujoč vonj narave.

Ne dovolite, da bi slab zrak in umazanija v prostoru vplivala na vaše počutje in zdravje. Očistite in osvežite svoj dom z vodnimi sesalniki Rainbow, ki so še posebej priporočljivi za alergike in astmatike.