Sesalnik za živalske dlake

Sesalec za globinsko čiščenje Rainbow

Sesalec za globinsko čiščenjeSesalnik za živalske dlake je nepogrešljiv v vsakem domu, kjer se domači ljubljenčki smejo sprehajati po stanovanju. Ti namreč za seboj puščajo dlake, ki se zlahka ujamejo v mehke tkanine, kot so recimo preproge. Občutljivim ljudem (astmatikom, alergikom) lahko njihove dlake povzročajo veliko preglavic.

Vsem ljudem s preobčutljivostjo na živalsko dlako bo zelo prav prišel kvaliteten sesalec za globinsko čiščenje Rainbow, ki s svojo dvostopenjsko filtracijo (vodni filtrirni sistem in HEPA filter) ujame skoraj 100% vse umazanije, vključno z živalskimi dlakami, pepelom, prahom, pršicami, drobtinami in ostalo umazanijo. Z globinskim sesalnikom za živalske dlake lahko temeljito očistite tla (laminat, plastika, ploščice, itd.), pa tudi stene, zavese, kavče, vzglavnike, vzmetnice, pohištvo, preproge in številne druge površine. V njegov vodni filter se ulovijo celo neprijetne vonjave, ki jih zamenja svež in čist zrak iz sesalca za globinsko čiščenje. V kolikor boste v globinski sesalnik kapnili še nekaj kapljic dišave Rainbow, boste lahko med čiščenjem uživali v pravi aromaterapiji. Po uporabi vodnega sesalnika Rainbow bo vaše stanovanje čisto, zrak v njem pa bo svež in prijetno dišeč.

 

Vodni sesalnik brez vrečke

Globinski sesalnik Rainbow je sesalnik brez vrečke, zato ni bojazni, da bi vsebina vrečke uhajala nazaj v prostor, hkrati pa se izognemo neprijetnemu odstranjevanju prašnih vrečk, ki predstavlja pravo nočno moro za vse alergike in astmatike. Pri sesalniku za živalske dlake Rainbow se umazanija ujame v vodo, ki jo lahko po koncu čiščenja preprosto zlijemo v straniščno školjko, ne da bi s tem povzročili ponovno dvigovanje prahu.

 

Premišljen dizajn sesalnika za živalske dlake

Vodni sesalnik Rainbow poganja močan Hurricane® motor, ki ima izjemno sposobnost globinskega čiščenja tudi najmanjših delcev, kot so pršice. Na ergonomsko oblikovanem ročaju so nameščena vsa stikala za nadzor priključkov. Preklapljanje med različnimi priključki je hitro in enostavno, prav tako tudi premikanje samega sesalnika za živalske dlake, saj ima na spodnjem delu kolesca, ki se vrtijo v vse smeri. Spodnji del sesalnika je poleg tega opremljen z obrobo iz gume, ki varuje stene in pohištvo v primeru udarca. Na sprednji del krtače je nameščena LED osvetlitev, ki omogoča boljšo vidnost umazanije.