Vlažilec zraka

SESALEC ZA PRAH RAINBOW GLOBINSKO OČISTI IN OSVEŽI VAŠ DOM

Ali je vaš sesalec za prah priročen, učinkovit, vzdržljiv in varčen? Ste prepričani, da zadrži ves prah, ki ga posesa? Če je vaš odgovor ”Ne”, potem dovolite, da vam predstavimo vodni sesalec za prah Rainbow, ki se med sesalci za prah brez vrečke uvršča v sam vrh. Z uporabo vode in patentiranega separatorja vaš dom globinsko očisti, hkrati pa ustvarja bolj zdrav življenjski prostor. Rainbow sesalec za prah deluje na vodni osnovi, za razliko od običajnih sesalcev pa nima vrečke. S hitrostjo 24000 obratov na minuto praktično v celoti zajame umazanijo in bakterije v vašem domu. Umazanija se izloči v posodo z vodo in se ne vrne nazaj v prostor. Obenem pa ima Rainbow sesalec za prah še HEPA filter, ki odstrani še druge primesi, npr. mikroskopsko majhne delce. Ta dvo-stopenjska filtracija ujame skoraj 100% umazanijo v vašem domu. Po koncu dela vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo. Sesalec za prah Rainbow bo tako poskrbel, da bo vaš dom čist, hkrati pa ustvaril tudi bolj zdrav življenjski prostor, saj deluje tudi kot čistilec in vlažilec zraka.

Sesalci za prah brez vrečke – odlična rešitev za čiščenje oblazinjenega pohištva

Ker Rainbow sesalci za prah brez vrečke posežejo v globino, pri tem pa ne poškodujejo blaga niti ne zmočijo pohištva, so nadvse primerni za globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva in sedežnih garnitur. Z njim boste lahko očistili tudi vse vrste talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in PVC talnih oblog. Prav tako boste lahko z njim očistili tudi preproge. Pri tem vam bo v veliko pomoč poseben nastavek Aquamtae, ki s posebno formulo čiščenja preprogo globinsko očisti. S pomočjo različnih nastavkov pa so Rainbow vodni sesalniki primerni tudi za čiščenje vzmetnice, odeje in vzglavnika, s katerih odstranite drobce nesnage in pršice, in jih tako osvežite.
Sesalci za prah brez vrečke so kos tudi dlakam vaših domačih ljubljenčkov.

Čistilec in vlažilec zraka RainMate z izbranimi dišavami

Vodni sesalnik Rainbow je z nastavkom RainMate tudi čistilec in vlažilec zraka. RainMate uporablja čisto, svežo vodo za nežno odišavljanje zraka, ki kroži skozi vaše domače okolje. Kolekcija desetih izbranih dišav bo v vaš dom prinesla osvežujoč vonj narave.

Slab zrak in umazanija v prostoru pogosto vplivata na vaše počutje, lahko pa sta tudi povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal. Naredite torej nekaj za svoje zdravje in za čiščenje svojega doma uporabite Rainbow sesalec za prah.