Vodni sesalec za prah

VODNI SESALNIK UPORABNIKU NAJBOLJ PRIJAZNA NAPRAVA, SAJ V ZRAK NE DVIGUJE PRAHU

Vodni sesalnik je sesalec z vodnim filtrom, ki omogoča sesanje brez vrečke. Ima konstantno sesalno moč in odstranjuje tudi različne alergene snovi, ki jih navaden sesalec za prah ne more. Klasični sesalci za prah namreč posesajo le večje delce, majhne pa pustijo natanko tam, kjer so bili. Prah razpihujejo, namesto da bi ga posesali, zato se umazan zrak vrača nazaj v prostor. Slab zrak in umazanija v prostoru zagotovo vplivata na vaše počutje, hkrati pa sta lahko povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergija, migrena in astma.

Vodni sesalci pa delujejo tako, da zrak speljejo čez vodo, pri čemer se umazanija zadrži v spodnjem delu sesalca in se tako ne vrne nazaj v prostor. Ker v zrak ne dvigujejo prahu, veljajo za uporabniku prijazne naprave.


Prednost, ki jo prinaša sesalec z vodnim filtrom, je tudi v tem, da nam ni treba kupovati vrečk. Pred vsakim sesanjem v sesalnik zgolj nalijemo vodo, ki skrbi za filtracijo. Vodni sesalnik brez vrečke obenem deluje tudi kot vlažilec in čistilec zraka. Za še boljše počutje lahko v vodo vmešamo tudi dišavo, ki tako med sesanjem prijetno odišavi prostor.

Vodni sesalnik Rainbow za globinsko čiščenje vašega doma na naraven način

Vodni sesalnik Rainbow z uporabo vode in patentiranega separatorja ter HEPA filtra vaš dom globinsko očisti, hkrati pa ustvarja bolj zdrav življenjski prostor. S pomočjo zračnega vrtinca vodni sesalnik brez vrečke ujame umazanijo v zbiralnik z vodo, HEPA nevtralizator pa poskrbi, da sesalec z vodnim filtrom v posodo ujame tudi mikroskopsko majhne delce. Po končanem delu vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso nesnago. Pri običajnih sesalcih moramo po sesanju očistiti še sesalec ter zamenjati vrečko in filter. Ker vodni sesalnik Rainbow sesa brez vrečke, to nadležno in zamudno opravilo odpade.

Vodni sesalci Rainbow bodo poskrbeli za brezhibno čiščenje sedežnih garnitur, drugega oblazinjenega pohištva in vseh vrst talnih oblog. S pomočjo širokega nabora nastavkov boste lahko očistili in osvežili tudi preproge, posteljne vložke, odeje in vzglavnike. Sesalec z vodnim filtrom je z nastavkom za globinsko čiščenje RainMate kos tudi mačjim in pasjim dlakam. Med najbolj impresivne pa zanesljivo spada AquaMate, nastavek, ki je namenjen pranju preprog. S posebno formulo čiščenja sesalnik brez vrečke preprogo globinsko očisti.

Rainbow sesalec z vodnim filtrom – prava izbira za vaš dom. Vabljeni!