Vodni sesalec

VODNI SESALNIK RAINBOW – SESALEC Z VODNIM FILTROM ZA GLOBINSKO ČIŠČENJE


Vodni sesalnik Rainbow bo očistil vaš dom na najbolj naraven način – z uporabo vode in patentiranega separatorja. Za razliko od običajnih sesalcev je vodni sesalnik Rainbow sesalec brez vrečke, torej z vodnim filtrom, kar pomeni, da se umazanija izloči v posodo z vodo in se ne vrne nazaj v prostor. Obenem pa ima sesalec z vodnim filtrom še HEPA filter, ki odstrani še druge primesi in celo mikroskopsko majhne delce. Ta dvostopenjska filtracija zajame skoraj 100% umazanije v vašem domu. Po koncu dela vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo. Pri običajnih sesalcih moramo po sesanju očistiti še sesalec ter zamenjati vrečko in filter. To zamudno opravilo pri vodnih sesalcih Rainbow odpade, saj ti sesajo brez vrečke.
Rainbow globinski sesalec na vodo je odličen izdelek, saj vam bo v veliko pomoč pri čiščenju:
⦁ dlak ljubljenčkov,
⦁ prahu,
⦁ težko dostopnih kotov,
⦁ prahu s sobnih rastlin,
⦁ oblazinjenega pohištva in
⦁ preprog.
 
Vodni sesalnik Rainbow pa ni samo sesalec za prah z vodnim filtrom, temveč deluje tudi kot čistilec in vlažilec zraka, kar še posebej navdušuje alergike in asmatike. Nastavek RainMate namreč uporablja čisto svežo vodo za nežno odišavljanje zraka, v katero lahko dodate eno izmed desetih dišav iz naše kolekcije in tako v vaš dom vnesete osvežujoč vonj narave.
Vaš dom torej ne bo le bolj čist, pač pa tudi bistveno bolj zdrav.

Sesalec z vodnim filtrom za globinsko čiščenje vašega doma


Medtem ko običajni vodni sesalci odstranijo le vrhnjo plast nesnage in prahu, pa vodni sesalnik Rainbow poseže tudi v globino. Pri tem pa ta sesalec za globinsko čiščenje ne poškoduje blaga in ne zmoči pohištva, zato je primeren tako za globinsko čiščenje sedežnih garnitur na domu kot tudi za čiščenje drugega oblazinjenega pohištva.
Vodni sesalnik Rainbow je primeren za vse vrste talnih oblog, poseben nastavek AquaMate pa zagotavlja tudi vrhunsko čiščenje preprog. S pomočjo številnih različnih nastavkov boste lahko očistili in osvežili celo posteljne vložke, odeje in vzglavnike.
 
Pozabite na vaš stari sesalec in si raje privoščite vodni sesalnik Rainbow. Sesalec, ki se uvršča v sam vrh med napravami za globinsko čiščenje doma. Čiščenje sedežnih garnitur, oblazinjenega pohištva, talnih oblog in tepihov na domu še nikoli ni bilo tako enostavno.