Sesalec

Čistilni sistem rainbow globinsko očisti in osveži vaš dom

Ali je vaš sesalec za prah priročen, učinkovit, vzdržljiv in varčen? Ste prepričani, da zadrži ves prah, ki ga posesa? Če je vaš odgovor ”Ne”, potem dovolite, da vam predstavimo Čistilni sistem Rainbow, ki se med sesalci za prah brez vrečke uvršča v sam vrh.

Z uporabo vode in patentiranega separatorja vaš dom globinsko očisti, hkrati pa ustvarja bolj zdrav življenjski prostor. Rainbow čistilni sistem deluje na vodni osnovi, za razliko od običajnih sesalcev pa nima vrečke. S hitrostjo 24.000 obratov na minuto praktično v celoti zajame umazanijo in bakterije v vašem domu. Umazanija se izloči v posodo z vodo in se ne vrne nazaj v prostor. Obenem pa ima Rainbow čistilni sistem še HEPA filter, ki odstrani še druge primesi, npr. mikroskopsko majhne delce. Ta dvo-stopenjska filtracija ujame skoraj 100% umazanijo v vašem domu. Po koncu dela vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo. Čistilni sistem Rainbow bo tako poskrbel, da bo vaš dom čist, hkrati pa ustvaril tudi bolj zdrav življenjski prostor, saj deluje tudi kot čistilec in vlažilec zraka.

Sesalniki brez vrečke – odlična rešitev za čiščenje oblazinjenega pohištva

Ime Čistilni sistem Rainbow je v Sloveniji bolj poznan med potrošniki kot sesalec Rainbow.

Rainbow sesalnik za prah brez vrečke seže globoko, pri tem pa ne poškoduje pohištva in ne zmoči pohištva, so še posebej primerni za globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva in sedežnih garnitur. Z njim enostavno očistite vse vrste talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in PVC talnih oblog. Z njim boste lahko čistili tudi preproge. Pri tem vam bo v veliko pomoč poseben podaljšek Aquamate, ki s posebno čistilno formulo preprogo temeljito očisti.

Vodni sesalniki Rainbow so s pomočjo različnih nastavkov primerni tudi za čiščenje vzmetnic, odej in vzglavnikov, s katerih odstranite prašne delce in pršice ter jih tako osvežite.

So tudi sesalniki brez vrečke za dlako vaših domačih ljubljenčkov.

Čistilec in vlažilec zraka z izbranimi dišavami

Vodni sesalnik Rainbow je tudi čistilec in vlažilec zraka. Uporablja čisto, svežo vodo za nežno odišavljanje zraka, ki kroži skozi vaše domače okolje. Kolekcija desetih izbranih dišav bo v vaš dom prinesla osvežujoč vonj narave.

Slab zrak in umazanija v prostoru pogosto vplivata na vaše počutje, lahko pa sta tudi povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal. Naredite torej nekaj za svoje zdravje in za čiščenje svojega doma uporabite Rainbow sesalec oz. Rainbow čistilni sistem.