Vodni sesalec

Vodni sesalec za popolno čiščenje stanovanja

Vodni sesalec Rainbow predstavlja vrhunec tehnologije čiščenja in je med različnimi sesalci za prah v samem vrhu. Omogoča čiščenje celotnega doma, saj je primeren za čiščenje sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva, vseh vrst talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in plastičnih talnih oblog, z njim pa seveda lahko posesate tudi preproge. Za vodni sesalec Raibow so na voljo različni nastavki, s katerimi lahko očistite tudi posteljne vložke, odeje in vzglavnike, iz katerih odstranite drobce nesnage, pršice in jih tako osvežite. Priljubljeni so tudi pri tistih, ki imajo v stanovanju domače živali, saj vodni sesalec Rainbow z lahkoto posesa tudi dlake mačkov in psov, med tem ko jim marsikateri robotski sesalnik ni kos.

 

Vodni sesalec in čiščenje sedežnih garnitur

Oblazinjeno pohištvo sodi med najbolj zahtevne kose pohištva – vsaj kar se tiče čiščenja in nege. Običajni sesalci za prah navadno sicer odstranijo vrhnjo plast nesnage in prahu, v globino pa ne sežejo. Poleg tega lahko nekateri vodni sesalci pri tem precej puščajo pohištvo mokro ali pa poškodujejo blago, medtem ko se vodni sesalec Rainbow kakovostno očistVodni sesaleci oblazinjeno pohištvo, ne da bi ga poškodoval. Za čiščenje sedežnih garnitur je idealen nastavek RainbowMate, ki odlično odstrani tudi dlako hišnih ljubljenčkov. Nastavek Rexafoamer je razpršilec za oblikovanje tako imenovane suhe milnice iz tekočega šampona, s katerim lahko očistite oblazinjeno pohištvo, preproge in odeje. Če imate vodni sesalec Rainbow, je čiščenje stanovanja mačji kašelj.

 

Vodni sesalec Rainbow z nastavkom Aerofresh

Čiščenje oblazinjenega pohištva oziroma blazin kavča ali zofe lahko opravite tudi s sistemom Aerofresh, ki je namenjen tudi čiščenju vzglavnikov. Vodni sesalec Rainbow vam namreč omogoča, da blazino ali vzglavnik namestite v vakuumsko vrečko Aerofresh in posesate nesnago, prah in star zrak. Čiščenje stanovanja je tako bistveno boljše, saj so blazine idealne za zbiranje različne nesnage. Običajni sesalci za prah takšnega globinskega čiščenja ne zmorejo, obenem pa umazan zrak vrnejo nazaj v prostor, medtem ko ga vodni sesalec  opere z vodo in HEPA filtrom.