Vlažilec zraka

Vlažilec zrakaVlažilec zraka, ki poskrbi za ustrezno vlažnost in čisto okolje

Poleg tega, da je Rainbow vrhunski vodni sesalnik, je tudi vlažilec zraka. Z njim torej lahko svoj dom kakovostno očistite in poskrbite za ustrezno vlažnost zraka in prijetno odišavljen prostor. Ker sesalnik deluje brez vrečke, ampak se vsa nesnaga zbira v vodi, se v prostor vedno vrne čist zrak, saj poleg patentiranega separatorja vsebuje tudi HEPA filter, kar pomeni, da je izjemno priročen za ljudi, ki jih tarejo alergije. Namesto da se ukvarjate s tem, kje bi najugodneje kupili razvlažilec ali vlažilec zraka oziroma ionizator, si oglejte našo ponudbo in si poleg sesalnika privoščite dodatno opremo, s katero bo vaš dom čist, zrak primerno vlažen in odišavljen obenem.

 

RainMate – vlažilec zraka, ki je praktičen in prijeten na pogled

Predvsem pozimi je ena najpogostejših težav v naših domovih presuh zrak. Namesto da na radiatorje postavljate posode z vodo ali kupujete različne pripomočke, ki v večini primerov ne delujejo, vam pri nas ponujamo dodatno opremo vašega sesalnika – vlažilec zraka, ki smo ga poimenovali RainMate. Z njim boste zlahka navlažili zrak v prostoru, obenem pa ga boste tudi prijetno odišavili. Nudimo vam seveda tudi različne prijetne dišave, med katerimi boste zanesljivo našli pravo zase. Zakaj bi iskali razvlažilec zraka, ionizator in vodni sesalnik, če lahko v naši ponudbi najdete vse, kar potrebujete za prijetno bivalno okolje – tudi vlažilec zraka, ki zrak v vašem domu navlaži, odišavi in očisti?

 

Vodni sesalnik z mnogimi dodatki za prijeten dom

Poleg tega, da je v naši ponudbi tudi vlažilec zraka, imamo za vas na voljo številne priključke, ki vaš vodni sesalnik spremenijo v 'deklico za vse'. S priključki lahko očistite vse gladke talne obloge, preproge in druge talne obloge iz blaga, lahko se lotite čiščenja zaves, oblazinjenega pohištva in celo odej, vzglavnikov in posteljnih vložkov. HEPA filter in patentirani separator poskrbita, da se v prostor vedno vrne čist z vodo opran zrak, zato se ljudje, ki imajo alergije, bolje počutijo. Vlažilec zraka RainMate je le eden od številnih koristnih izdelkov iz serije Rainbow.