Sesalec za pepel

Sesalec za pepelRainbow – več kot sesalec za pepel

Rainbow je sesalec brez vrečke, ki je bistveno več kot sesalec za pepel ali sesalec robot, saj lahko z njegovo pomočjo očistite vso stanovanje, ne le talnih površin. Izjemen je pri čiščenju parketa, plastičnih talnih oblog, laminata, preprog in vseh ostalih talnih oblog. Obenem pa lahko z njim posesate tudi vse oblazinjeno pohištvo ter celo odeje, blazine, vzglavnike in posteljne vložke. Primeren je kot sesalec za pepel in živalske dlake, saj s pomočjo vodnega vrtinca in HEPA filtra odstrani tudi najbolj drobne delce umazanije, ki se ne vrnejo nazaj v zrak, tako kot se to pogosto zgodi pri drugih sesalnikih. Dezinfekcija stanovanja? Privoščite si Rainbow in očistite svoj dom od stropa do tal!

 

Sesalec za pepel, ki poskrbi za čist zrak

Kako dober je določen sesalec, najlažje ocenite tako, da ga primerjate z drugimi oziroma da preverite, katere lastnosti so tiste, ki vas pri drugih sesalcih motijo. Najpogostejša pritožba, ki se pojavlja med uporabniki, je ta, da sesalec vrača umazan zrak v prostor. Dezinfekcija stanovanja sicer ni zelo visoko na seznamu, večina pa si želi, da bi odstranila umazanijo in alergene. Rainbow je sesalec brez vrečke, ki vsrkan zrak opere tako, da z vodnim vrtincem odloži vse delce v vodi, preostanek pa očisti še s HEPA filtrom. Medtem ko sesalec robot čisti le talne površine in je kakovost čiščenja v večini primerov vprašljiva, je Rainbow sesalec za pepel, talne površine, pohištvo, izjemen sesalnik za živalske dlake, obenem pa očisti tudi zrak v prostoru. Po želji ga lahko tudi prijetno odišavi. Za razliko od ostalih vodnih sesalcev za njim ne ostane mokra sled ali mokro pohištvo ali preproge.

 

Vaš novi sesalec za pepel ne deluje?

Največkrat se zgodi, da odštejemo zajeten kupček denarja za namenski sesalec, za katerega se izkaže, da ne deluje tako, kot je treba. Sesalec za pepel ali sesalec robot sta najpogostejša primera. Sesalec za pepel, ki naj bi bil namenjen zgolj temu, da posesa najdrobnejše delce pepela, navadno ne prenese tega in se zamaši filter. Vodni sesalec ali sesalec brez vrečke pogosto ne zmore napora ali pa pušča tla in oblazinjeno pohištvo preveč mokro. Pri sesalcu Rainbow ste lahko prepričani, da teh težav ne bo. Bi se radi prepričali na lastne oči? Naročite demonstracijski prikaz delovanja in izkoristite našo ponudbo. Zagotavljamo vam, da nikoli več ne boste kupili nobenega drugega sesalnika.