Sesalec

Sesalec Rainbow – vodni sesalec brez konkurence

Rainbow je naprava, ki je mnogo več kot običajni sesalec za prah, pepel ali parni sesalec, saj vam omogoča tako pestro uporabo, da kakšne druge naprave za čiščenje svojega doma sploh ne boste več potrebovali. Poleg običajnega čiščenja različnih vrst tal lahko z njim očistite še vrsto drugih površin, od oblazinjenega pohištva do najbolj tesnih kotičkov, ker ima poleg patentiranega separatorja tudi HEPA filter, pa je idealen za tiste, ki vas težijo različne alergije. Da bi bilo čiščenje še lažje, ima sesalec nadzorne gumbe na ročaju, zato lahko brez težav natančno kontrolirat vse funkcije. Nameščen je na priročen voziček s kolesci, zato ga z lahkoto premikate po stanovanju.

 

SesalecSesalec za čistejši zrak v vašem domu

Sesalec Rainbow je izjemno uspešen ne samo pri čiščenju tal, pohištva, odej, vzglavnikov itd., temveč je izjemen tudi za separacijo oziroma pranje zraka. Za razliko od običajnih sesalcev je Rainbow sesalec brez vrečke, kar pomeni, da se umazanija izloči v posodo z vodo in se ne vrne nazaj v prostor. Obenem pa ima sesalec še HEPA filter, ki odstrani še druge primesi, zato boste doma zlahka nadzorovali svoje alergije. Rainbow še zdaleč ni le sesalec za prah ali parni sesalec, saj poleg čiščenja omogoča tudi to, da zrak prijetno odišavite.

 

Pranje preprog z nastavkom AquaMate

Sesalec Rainbow je na voljo s številnimi dodatki, med najbolj impresivne pa zanesljivo spada AquaMate. Gre za nastavek, ki je namenjen pranju preprog. Medtem ko običajni sesalec za prah iz preproge posesa le nekaj prahu, Rainbow uporablja posebno formulo čiščenja, ki preprogo globinsko očisti. Parni sesalec lahko za sabo pusti veliko nesnage, obenem pa preproga ostane mokra, s sesalcem Rainbow pa je preproga hitro suha, obenem pa je obnovljena, odišavljena in zaščitena. Če vas tarejo alergije, so preproge in oblazinjeno pohištvo lahko zelo neprijetni. A sesalec Rainbow jih z vodo in HEPA filtrom tako dobro očisti, da s prahom in pršicami ne boste več imeli težav.