Robotski sesalnik ali Rainbow sesalec za globinsko čiščenje?

 

Robotski sesalnik za globinsko čiščenjeSe tudi vi odločate ali bi kupili robotski sesalnik ali naš Rainbow sesalnik za globinsko čiščenje? Odločitev res ne bi smela biti težka! Že res, da lahko robotski sesalnik zaradi avtomatskega mehanizma sam posesa različne talne površine, vendar ali ste se vprašali kaj se zgodi s prahom, zrakom, bakterijami, pršicami in trdovratnimi madeži? Robotski aparat naštetega ne bo odstranil. Toda naštete težave niso noben problem za naš Rainbow sesalnik za globinsko čiščenje, ki je povrhu še certificiran s strani AAFA, kot zdravju prijazen čistilec za asmatike in alergike. Združenje proizvajalcev aparatov za dom pa je potrdilo, da je naš produkt zasnovan tako, da manjša količino osnaževalcev, ki so krivec za slabo kvaliteto notranjega zraka. In nenazadnje, Rainbow robotski sesalec, ki je zaradi svojega kakovostnega in lahkega mehanizma podvozja enostavno vodljiv, izpolnjuje tri pomembne kriterije: odstranjuje umazanijo, globinsko očisti dom, ne samo talnih oblog, temveč tudi vso (oblazinjeno) pohištvo ter preproge, obenem pa še deluje kot čistilec in vlažilec zraka, saj zrak navlaži, odišavi in očisti. Da bi se lahko tudi sami prepričali o kvalitetah, ki jih nudi ta čistilec za globinsko čiščenje, nam pošljite povpraševanje o predstavitvi in z veseljem vam bomo predstavili zdravju in stanovanju prijazno rešitev.

 

Sesalnik za globinsko čiščenje – očisti mikroskopsko majhne delce

 

Rainbow je aparat za globinsko čiščenje vašega doma, tudi zraka, ki ga dihate, saj s hitrostjo 24000 obratov na minuto ujame umazanijo, bakterije in neprijeten zrak, v prostor pa vrača samo čist in svež zrak. Za čiščenje z našim čistilcem ne boste več potrebovali vrečk, ampak le vodo, ki je čist, poceni in naraven element za čiščenje. Rainbow, zaradi svojega posebnega filtrirnega sistema, kar dvakrat bolj učisti nesnago iz vašega stanovanja. Kakovostni vodni filtrirni sistem učisti vso vidno umazanijo, za očem nevidne majhn delce, pa poskrbi še HEPA nevtralizator. Ta dvostopenjska filtracija poskrbi, da je vaš dom resnično stoodstotno čist. Priskrbite si ta odličen aparat, s katerim boste lahko dokončno odstranili umazanijo, bakterije, mikroskopsko majhne delce ter globinsko očistili zrak, oblazinjeno pohištvo, preproge in druge talne obloge. Nenazadnje, odličen je tudi za čiščenje vašega avta.


Sesalnik za alergike – potrjen s strani AAFA

 

Slab zrak in umazanija v prostoru sta pogosto dejavnika, ki močno vplivata na vaše počutje, lahko pa sta tudi izvor za nastanek ali pospešen razvoj različnih bolezenjskih stanj, kot so na primer: alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal. Rainbow je, poleg ostalih kvalitet, ki jih ponuja, tudi aparat za alergike in asmatike, saj boste poleg globinskega čiščenja lahko oprali tudi zrak. Z nastavkom RainMate pa boste lahko po koncu čiščenja zrak še navlažili in nadišavili po svojih željah. Da je aparat resnično prijazen do zdravja alergikov in asmatikov, pa dokazuje AAFA certifikat.