Parni in vodni sesalci omogočajo sesanje brez vrečke

Sesalci brez vrečkeParni sesalci so v zadnjem desetletju po zaslugi številnih dobrih lastnosti postali izjemno priljubljeni. Njihova najpomembnejša prednost je, da takšen sesalec omogoča sesanje brez vrečke, kar pomeni, da nakup nadomestnih ni več potreben. To na eni strani prinaša prihranek za uporabnika, po drugi strani pa je dober sesalec brez vrečke prijazen tudi do okolja.

Pri sesalnikih brez vrečke se jasno vidi, koliko prahu in nečistoče se je nabralo v posodi, zato jo boste vedno pravočasno izpraznili. Tako tudi ne bo prišlo do izgube sesalne moči. Sesalec brez vrečke odstranjuje tudi različne alergene snovi, ki jih navaden sesalnik za prah ne more. Klasični sesalci za prah namreč posesajo le večje delce, majhne pa pustijo natanko tam, kjer so bili. Prah razpihujejo, namesto da bi ga posesali, zato se umazan zrak vrača nazaj v prostor. Medtem pa se pri parnem in vodnem sesalcu posesan zrak spelje čez vodo, pri čemer se umazanija zadrži v spodnjem delu aparata in tam tudi ostane.


Rainbow parni sesalec brez vrečke se med sesalci za prah po kakovosti uvršča v sam vrh. Z uporabo vode in patentiranega separatorja ter HEPA filtra vaš dom globinsko očisti, hkrati pa ti vrhunski globinski sesalci ustvarjajo tudi bolj zdrav življenjski prostor. Parni in vodni sesalnik, pa tudi sesalec brez vrečke s pomočjo zračnega vrtinca ujamejo umazanijo v zbiralnik z vodo, HEPA nevtralizator pa poskrbi, da se tja ujamejo tudi mikroskopsko majhni delci, kot so pršice. Po končanem delu vodo samo odlijete, z njo pa tudi vso umazanijo.

 

Rainbow parni in vodni sesalci za globinsko čist in svež dom

Parni in vodni sesalci Rainbow so primerni za čiščenje sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva, vseh vrst talnih oblog, od parketa in laminata do ploščic in plastičnih talnih oblog, prav tako pa lahko z njim posesate preproge. AquaMate nastavek bo s posebno formulo čiščenja vašo preprogo globinsko očistil. S pomočjo različnih drugih nastavkov lahko očistite tudi posteljne vložke, odeje in vzglavnike, s katerih odstranite drobce nesnage in pršice, in jih tako osvežite. Parni in vodni sesalci Rainbow bodo navdušili tudi ljubitelje psov in mačk, saj bodo globinski sesalci z lahkoto posesali tudi dlake teh domačih ljubljenčkov.

 

Iščete dober sesalec, ki bo vaš dom globinsko očistil, obenem pa poskrbel za vedno čist in svež zrak? Ne iščite več – Rainbow parni in vodni sesalci predstavljajo najboljšo izbiro za vaš dom.

 

Vabljeni!