Nasveti za čiščenje

“Vodno očistite” zrak v vašem domu

Za svež, vodno opran zrak, preprosto umestite vaš Rainbow na sredino sobe in postavite na "nizko" nastavitev čiščenja zraka. Rainbow lahko tudi odstrani neprijetne vonjave ter odišavi vaš dom. Le dodajte Rainbow Fresh Air raztopino ali katero koli Rainbow dišavo v posodo za vodo.

 

Čiščenje oblazinjenega pohištva

Za Rainbow je na voljo mnogo uoprabnih dodatkov, ampak malo jih je tako vsestranskih kot nastavek za oblazinjeno pohištvo. Ta nastavek je odličen za čiščenje sedežnih garnitur, stolov in ostalega pohištva. Primeren je tudi za nežno čiščenje oblačil, vključno z volno, krznenimi plašči ter občutljivimi tkaninami.

 

Čiščenje težko dosegljivih predelov

Vaš upogljiv nastavek je zelo majhen, vendar vseeno priročen. Zaradi ozke oblike se ga da uporabiti za čiščenje pod vašim sušilnim ali pralnim strojem in za sesanje rešetk v vašem hladilniku. Lahko ga uporabite tudi za ostala težko dosegljiva mesta v vašem domu ali avtu.

 

Čiščenje blazin in vzglavnikov

Ali ste vedeli, da lahko z Rainbowom očistite vaše blazine in vzglavnike? Za ta namen je Rainbow oblikoval Aerofresh vrečo. Tako jo uporabite ...

  • Vstavite vaš vzglavnik v Aerofresh vrečo.
  • Uporabite nastavek za oblazinjeno pohištvo in vrečo pridržite tesno okoli njegovega konca. Poženite Rainbow in opazujte, kako je postan in prašen zrak posesan ven.
  • Nato, ne da bi spustili vrečo in nastavek, priključite cev v zračni izpuh na vašem Rainbowu. Vaš vzglavnik se zdaj osvežuje s čistim, vodno opranim zrakom.

 

Uporaba metle za prah

Ne pozabite uporabljati vašega nastavka za prah po vsej hiši. Priključite ga na cev in obkrožite sobo s sesalno močjo. Začnite na eni strani sobe in posesajte ogledala, žaluzije, zavese, svetilke in okenske police. Končajte svoje čiščenje tako da priklučite nastavek za prah na podaljšano cev in dosežite ventilatorje, okrasne opaže, stene in visoke strope. Metla za prah je idealna za delikatna čiščenja - njene tanke ščetine nežno očistijo porcelan, umetniška dela, žaluzije, itd. Lahko pa jo uporabite tudi za nežno umivanje vašega psa ali mačke, in previdno odstranite prah, umazanijo in odpadle dlake. Popolna je tudi za čiščenje prahu z vaših rastlin.

 

Trde talne površine? Brez težav

Če svojemu čistilnemu sistemu dodate Rainbow RainJet, boste zelo povečali svojo sposobnost mokrega čiščenja keramičnih ploščic in ostalih vrst podov. Rainbow Clean Floor raztopina je z RainJetom ujemajoča se tekočina, ki hitro doseže čiste in sijoče rezultate.

 

Uporaba nastavka za napihovanje

S priključkom tega nastavka na cev, ki je povezana z izpuhom Rainbowa, lahko brez napora napihnete žoge za na plažo, zračne blazine and napihljive igrače. Če preklopite na način sesanja, ga spremenite v popolno orodje za čiščenje zaprtih odročnih prostorov, kot so okenske police, rešetke na hladilniku in za različnimi napravami.

 

Uporaba razpršilca

Rainbow se lahko uporablja z Rainbow razpršilcem. Le pritrdite ga na na Rainbow podaljšek, povežite cev z izpuhom in uporabite moč Rainbowa za pršenje katere izmed mnogih tekočin uporabnih v gospodinjstvu. Celo vode za zalivanje ali čiščenje oken.