Nastavki

Nastavki Rainbow

 1. Metla  za stene in tla

  Čist in lep parket, linolej ali keramične ploščice z lahkoto dosežete s krtačo za stene in tla, ki  vsebuje 100 % kameljo in konjsko dlako in odlično odstranjuje površinsko umazanijo.

 2. Nastavek  za prah

  Za resnično čistočo vašega doma, počistite prah tudi z mest, ki jih radi spregledamo z nastavkom za prah, ki vsebuje 100% kameljo in konjsko dalako:  npr. okenskih polic, žaluzij, svetilk, lestecev, okrasnih opažev, rastlin, ekranov in zaves, z Rainbow sesalnikom za prah.

 3. Nastavek za oblazinjeno pohištvo

  Globoko zažrta umazanija skrajša življenjsko dobo in zmanjša živahnost tkanine. Nastavek za oblazinjeno pohištvo je učinkovit pri čiščenju vseh sedežnih garnitur.

 4. Ozki nastavek

  Uporabite ozki nastavek za čiščenje majhnih lukenj, kot na primer med režami radiatorja, pod pohištvom, ob talnih letvah in po vogalih.

 5. Podaljšani nastavek in nastavek za napihovanje

  Za natančno čiščenje težko dosegljivih predelov uporabite podaljšani nastavek. Rainbow nastavek za napihovanje odlično deluje kadar želite hitro napihniti zračno blazino, balone ali napihljive igrače.

 6. Upogljiv nastavek

  Rešetke za hlajenje na hladilniku privlačijo prah in drobtine, zato lahko postanejo manj učinkovite, in porabijo več energije, če so prekrite z umazanijo. Upogljiv nastavek se lahko uporabi za sesanje vidnih rešetk hladilnika, ter pod pralnim in sušilnim strojem, pri radiatojih, pod pohištvom,...

 7. Nosilec za nastavke

  Da bodo vaši nastavki na voljo ves čas med sesanjem iz sobe v sobo, jih lahko vzamete s sabo na nosilcu za nastavke.

 8. Aerofresh vreča

  Priročna vreča pomaga pri odstranitvi postanega prašnega zraka, shranjevanju oblačil,  odej in vzglavnikov.