Kako deluje

Kako deluje Rainbow

 1. Moker prah ne leti

  Rainbow sesalnik uporablja najmočnejši naraven element - vodo. Sesalec brez vrečke s katero ujame s hitrostjo  24000 obratov/minuto vso umazanijo in vonjave, ter v vaše domače okolje vrača samo čist in svež zrak.

 2. Dvakrat bolj čisto

  Posebni vodni filtrirni sistem ujame tipično umazanijo gospodinjstva, preostali mikroskopsko majhni delci pa se ujamejo v naš HEPA nevtralizator. Ta dvo-stopenjska filtracija ujame skoraj 100% umazanijo v vašem domu.

 3. Hurricane® motor

  Naš Hurricane motor - poganja ga elektro motor brez krtačk, ki ga opravlja računalniški sistem, kateri  je dovolj močen, da premaga najtežje čistilne izzive in se obenem ponaša z dolgo življenjsko dobo.

 4. Moč in kontrola na dosegu prstov

  Stikala za kontrolo smo premišljeno umestili v ergonomski ročaj, ki vam omogoča natančen nadzor moči pri uporabi vseh priključkov.

 5. Hitro sestavljanje cevi in nastavkov

  Menjava cevi in različnih nastavkov je opravljena v nekaj sekundah.

 6. Lahko premikanje

  Rainbow sesalec vam sledi iz sobe v sobo na svojem preprosto vodljivem podvozju. V gumo oblečeni odbijači varujejo vaše stene in pohištvo pred poškodbami.

 7. LED osvetlitev na električni krtači

  Osvetlijo vam pot naprej in preprečijo, da bi spregledali delce umazanije.

 8. Čiščenje od stene do stene

  Umazanija, živalske dlake in drobtine izginejo v močni vrteči se krtači Power Nozzle. Krožne Active-Edge krtače počistijo težko dosegljiva mesta  ob talnih letvah.