OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Eko tehnologija d.o.o.

Oblikovanje strani in kako vse skupaj poteka...

Oblikovanje spletnih strani je drugi dejavnik pri uspešnem nastopu spletne strani v svetovnem spletu. Ko te potencialni kupec poišče, je pomemben dizajn spletne strani in uporabniška izkušnja spletne strani kot jo zazna obiskovalec. Izdelava spletne strani je tako zgrajena iz tehničnega in dizajnerskega dela, ki morata biti usklajena in se dopolnjujeta. Oblikovanje spletnih strani lahko razumemo kot analizo spletne strani in grafično oblikovanje, ki mora biti dovolj dobro, da prepriča ljudi. Oblikovanje spletnih strani, po katerih obiskovalci iščejo intuitivno vodi do večjega procenta konverzij. Obiskovalci pa se radi vračajo, ker dobijo uporabne informacije ter enostavno potujejo po spletni strani. Postavitev spletne strani se torej dela premišljeno in v korakih, z izdelano strategijo vašega nastopa na lokalnem ali tujem trgu.

Vsisi
 
Rainbow

Za učinkovito čiščenje vašega doma in prostorov:

Naročnik spletne strani Rainbow Slovenija je distributer priznanih sesalnikov podjetja Rainbow iz Michingana. Zastopana so v več kot 97 državah po svetu in delujejo samo preko pooblaščenih distributerjev. Distributerji zagotavljajo svetovanje, izobraževanje, rezervne dele, servis, in dodatke za najboljše rezultate čiščenja. Primarna dejavnost podjetja vsebuje prodajo vrhunskih čistilnih sistemov Rainbow, kot je vodni sesalnik, sesalniki brez vrečke, kar je najpomebnješe pa so vrhunski sesalniki primerni za alergike in asmatike za kar so certificirani.

 

Rangiranje na Google.

Analiza spletne strani za Google je izraz, ki v veliki meri ponazarja kako je spletna stran pripravljena tako za Googlove bote kot za potencialnega kupca. Samo primerno zgrajena spletna stran, ki upošteva smernice Googla in dobro uporabniško izkušnjo je dovolj dobra, da spletna stran postane donosna in je orodje za pridobivanje novih kvalitetnih povpraševanj. Poslujemo z celo Slovenijo in tudi tujino, veliko projektov smo speljali od Portoroža do Maribora. Izdelava spletnih strani je proces, ki ga lahko delamo iz naših glavnih pisarn, za novo spletno stran pa se bomo tudi pripeljali v Maribor.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani AnilesIzdelava spletne strani ObleciteseIzdelava spletne strani Lift dvigIzdelava spletne strani G2MIzdelava spletne strani IbloIzdelava spletne strani Mizarstvo Andrej Kajzer

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.