Globinsko čiščenje s sesalcem Rainbow

Čiščenje preprog

Čiščenje preprog je lahko precej mukotrpno opravilo, še posebej pri preprogah iz daljših vlaken. Vanje se ujamejo živalske dlake, prah, lasje, pršice in ostala umazanija. Ker se na njih velikokrat igrajo otroci, je še toliko bolj pomembno, da so preproge v stanovanju čiste. Na srečo obstaja izjemno preprost način čiščenja preprog - to je globinsko čiščenje z vodnim sesalnikom Rainbow. Njegova izredna moč sesanja bo iz preproge odstranila večje, manjše in celo mikro delce. Le-ti bodo na koncu potovanja skozi krtačo in cev naleteli na dve nepremagljivi oviri in sicer vodni filter in HEPA zračni filter. Njuno součinkovanje bo iz prostora odstranilo vso nezaželeno umazanijo, v prostor pa se bo vrnil svež in čist zrak, ki je lahko (ob dodajanju eteričnih olj Rainbow) tudi nadišavljen.

 

Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva

Globinsko čiščenje preprogPostelje, sedežne garniture in ostalo oblazinjeno pohištvo nudijo idealne pogoje za razvoj pršic. Ti mikroskopskim pajkom podobni organizmi velikosti 0,2 - 0,3 mm se hranijo z odpadlimi kožnimi luskami, ki jih ponoči izgublja vsakdo izmed nas. Čeprav same po sebi niso nevarne, pa je zelo alergen njihov iztrebek, ki lahko povzroči astmatične napade, alergijske reakcije, ekceme in težave z dihanjem. Iz tkanin jih lahko odpravimo samo z globinskim čiščenjem. Ko se boste odločali za čiščenje sedežnih garnitur in postelj, uporabite vodni sesalnik Rainbow, ki je dovolj močan, da iz tkanin posesa pršice, njihove iztrebke, prah in odpadle kožne celice, hkrati pa preprečuje, da bi ti ušli nazaj v prostor.
Ker se alergene pršice, živalske dlake in prah nahajajo tudi na zavesah, radiatorjih, sobnih rastlinah in žaluzijah, vam bodo zelo prav prišli različni nastavki sesalnika za globinsko čiščenje Rainbow, ki dosežejo tudi te sicer težko dostopne dele stanovanja.
Priskrbite si vrhunski sesalec za globinsko čiščenje Rainbow, s katerim bo čiščenje preprog, sedežnih garnitur in ostalih površin povsem enostavno, hitro in prijetno.