Čiščenje preprog, tepihov in sedežnih garnitur na domu z vodnimi sesalci za prah

Čiščenje preprog

Čiščenje preprog
, kavča in sedežnih garnitur na domu je naporno opravilo, kljub temu pa s tem naredimo tudi korak k boljšemu počutju in zdravju. Največ prahu, umazanije in pršic se namreč nahaja ravno v tkaninah. Redno in temeljito čiščenje bo zmanjšalo število pršic v vašem stanovanju, ki so skupaj s slabim zrakom in ostalo umazanijo pogosto povod za pospešen razvoj različnih bolezenskih stanj, kot so na primer alergije, migrene, astma in druga kronična obolenja dihal.

Prvi korak pri čiščenju sedežnih garnitur na domu in preprog je zagotovo temeljito sesanje, najbolje z vodnim globinskim sesalcem ali s posebnimi vrečkami s Hepa filtrom, ki ujamejo prah in nevidne majhne delce in jih ne spustijo nazaj v prostor. Za čiščenje tkanin in posebej preprog na trgu obstajajo tudi tako imenovane globinske krtače, ki se priključijo na sesalec, pod krtačo pa je valj s ščetinami, ki se vrtijo in s tem odstranjujejo umazanijo. Ko je preproga temeljito posesana, lahko nanjo nanesemo čistilo.

Za razliko od običajnih sesalcev je Rainbow vodni sesalec brez vrečke, kar pomeni, da se umazanija, bakterije in neprijeten zrak izločijo v posodo z vodo in se ne vrnejo nazaj v prostor. HEPA nevtralizator pa poskrbi, da se tja ujamejo tudi mikroskopsko majhni delci. Umazano vodo po končanem delu samo odlijemo, z njo pa tudi vso umazanijo.

 

 

 

Čiščenje preprog in tepihov z nastavkom AquaMate

Rainbow sesalec za prah omogoča čiščenje celotnega doma - ne samo vseh vrst talnih oblog, temveč tudi sedežnih garnitur in drugega oblazinjenega pohištva na domu. Na voljo so različni nastavki in dodatki, med njimi pa je zagotovo najbolj impresiven AquaMate, nastavek, ki za čiščenje preprog uporablja vodo in posebno formulo čiščenja. AquaMate s svojo široko vrtečo se krtačo dvigne in očisti vsako vlakno vaše preproge z blazinicami zraka in povzroči, da je videti kot nova.

 

AquaMate je vedno pripravljen na:

  • hitro odstranjevanje madežev, kot so maščobe, olja, razlite tekočine in živalski madeži, ki se jih drugače ne da posesati;
  • čiščenje, obnovitev, odišavljenje in ščitenje preproge; ter
  • hitro sušenje.

 

Čiščenje preprog, kavča in sedežnih garnitur na domu z globinskim sesalcem Rainbow bo očistilo in osvežilo zrak v prostoru ter zmanjšalo število pršic, to pa bo izboljšalo tudi vaše počutje in zdravje. Zato nikar ne odlašajte, izberite globinski vodni sesalec za prah Rainbow ter očistite in osvežite svoj dom.

 

Vabljeni!